Poziv potencijalnim predavačima

Zbog koronavirusa prvotno planirani termin održavanja 3. stručne konferencije o istraživanju i razvoju u hrvatskoj IKT industriji odgađa se te će novi datum biti objavljen po smirivanju situacije. Do tada je trajno otvoren poziv potencijalnim izlagačima da prijave svoja izlaganja kako je to bilo navedeno u originalnom pozivu. Dodatno, na svako predloženo predavanje odgovorit ćemo u roku 10 dana od prijave.

U nastavku slijedi originalna najava i poziv.

31. ožujka 2020. godine u velikoj dvorani HGK, Roosveltov trg, održat će se 3. po redu stručna konferencija o istraživanju i razvoju u hrvatskoj ICT industriji. Svrha konferencije je promocija i podizanje kvalitete istraživanja i razvoja u ICT području u Republici Hrvatskoj. Na dosadašnjim konferencijama sudionici su mogli poslušati iskustva i savjete o različitim aspektima istraživanja i razvoja te raspraviti o nekim problemima na koje su nailazili. Uspjeh dosadašnjih konferencija pokazao je na potrebu za takvim vidom okupljanja te su u tijeku pripreme za ovogodišnju konferenciju.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane predavače da do 10. ožujka 2020. godine pošalju sažetak prijedloga 15. minutnog predavanja te svoj CV putem elektroničke pošte na adresu stjepan.gros@fer.hr. Sva izlaganja koja doprinose svrsi i ciljevima konferencije su prihvatljiva. Posebno pozivamo voditelje i suradnike na IRI projektima da se prijave i podijele svoja iskustva stečena tijekom prijave, provođenja i završavanja projekta. Na temelju zaprimljenih prijava Programski odbor će odabrati one za koje se smatra da najbolje doprinose sudionicima konferencije te će sve prijavitelje obavijestiti o odluci najkasnije do 16. ožujka 2020. godine.